Pick and Place Hack Chat Reveals Assembly Secrets

December 22, 2021 By muriel 0

Tegenwoordig hebben we krachtige gratis hulpmiddelen om CAD- en Circuit Design te doen, goedkope desktop 3D-printers die op maat gemaakte behuizingen kunnen uitschakelen, en handige services die een stapel kunnen zijn Je PCB’s en stuur ze rubberen naar je voordeur voor veel minder dan om het even welke persoon zich had kunnen voorstellen. Kortom, als u uw eigen professioneel ogende gadgets wilt bouwen, is de enige limiet uw tijd en ambitie. Nou, ervan uitgaande dat je alleen maar een paar van hen wilt bouwen, hoe dan ook.

Zodra u begint met het toevoegen van een aantal nullen aan het aantal eenheden dat u op zoek bent om te produceren, wordt de PCB’s van de hand snel een niet-starter. Voer de Pick and Place-machine in. Dit wonder van moderne technologie kan al die microscopische componenten op uw bord vallen in een fractie van de tijd die het een mens zou nemen, en hoeft nooit een douchekamerpauze te nemen. Deze week stopte Chris Denney door de hackchat om te praten over deze buitengewone machines en alle minutiae van het draaien van het ontwerp van je printplaat in een afgewerkt product.

Chris is de Chief Technology Officer (CTO) van Worthington Assembly, een snelle omzetelektronica-maker in Zuid-Deerfield, Massachusetts die is gebouwen en verzenden op maat gemaakte printplaten, gezien dat 1974. Hij weet een ding of twee over PCB-productie en op zoek naar Om junior en mid-level ingenieurs veel gemakkelijker te maken om ontwerpen te maken, startte hij de “Pick, Place, Podcast” wanneer CoviTh-hit en in-persoons excursies van de faciliteit niet langer mogelijk waren. Nu zegt hij dat hij kan zien wanneer een bord van een gewone luisteraar komt door hoe veel van zijn ideeën het in het ontwerp maken.

Dus wat moet je doen om ervoor te zorgen dat je bestuursamenstelling zo soepel mogelijk gaat? Chris zegt veel van het is behoorlijk gezond verstand spullen, zoals inclusief duidelijke polariteitsindicatoren, met een leesbaar zeefdruk en het gebruik van fiduciale markeringen. Maar sommige ideeën zouden kunnen komen als iets van een verrassing, zoals zijn aanbevelingen om te blijven bij het klassieke groene soldeermasker. Terwijl moderne bordhuizen u kunnen laten kiezen uit een regenboog van kleuren, is het feit dat groen is wat er veel apparatuur is gecreëerd om mee te werken.

Die zwarte PCB kan er glad uitzien, maar kan oudere pick- en plaatsmachines of transportbanden verwarren die zijn gemaakt met de reflectiviteit van de klassieke groene PCB in gedachten. Het maakt ook geautomatiseerde optische inspectie (AOI) veel moeilijker, vooral met kleinere componentpakketten. Dat gezegd hebbende, andere kleuren zoals wit en rood zijn minder een probleem en vereisen vaak gewoon een fijne afstemming van de apparatuur.

Hij trok ook het gordijn een beetje terug over hoe de wereld van het contract (cm) World werkt. Hoewel veel van de indruk de indruk hebben dat het PCB-spel in het buitenland is verhuisd, zegt Chris, zegt orders van minder dan 10.000 eenheden nog steeds vooral door binnenlandse CMS om de omlooptijd te verminderen. Hij merkt ook op dat er nog steeds veel montagehuizen worden ondersteund door enkele cruciale rekeningen, dus terwijl ze misschien 50 klanten jongleren, is er normaal gesproken slechts twee of drie “grote vis” die 80% van hun bedrijf leveren. Met zo’n strakke groep, waarschuwt hij CMS een beetje selectief; Dus als een klant moeilijk is om mee te werken, kunnen ze zich gemakkelijk op het korte uiteinde van de stok vinden.

Terwijl de hackchat officieel slechts een uur is gepland, hing Chris naar buiten voor dichter bij drie, chatten met community-leden over alles en alles om te maken met elektronisch ontwerp en productie. Zijn kennis en passie voor het onderwerp was gemakkelijk duidelijk en we zijn blij dat hij in staat was om tijd in zijn schema te maken om bij ons te komen.

The Hack Chat is een wekelijkse online chatsessie die wordt gehost door toonaangevende experts uit alle hoeken van het Hardware Hacking Universe. Het is een geweldige manier voor hackers die op een leuke en informele manier verbinden, maar als je het niet live kunt maken, zijn deze introductieartikelen en de transcripties die worden gepost op Hackaday.io, zorgen ervoor dat je het niet mag missen.