Pyrotechnische posters zijn vuurwerk op papier

January 17, 2022 By muriel 0

Er is een diepe soortgelijke mensen die in brand voelen; Het wordt vaak genoemd als een van de meest cruciale ontdekkingen die hebben geleid tot de oprichting van de beschaving. Het werk van het Franse Creative Duo [Pinaffo-Pluvinage] absoluut daarboven, integreren, integreren van pyrotechniek met papier om te maken wat hoogstwaarschijnlijk de meest interessante posters die je ooit hebt gezien, zoals gerapporteerd door HEAise online.

De kunstwerken zijn gemaakt met een reeks poeders, inclusief die voor blauw evenals rode vlammen en één met een speciaal “scintillerend” -effect.
De posters zijn niet enorm, meten van 50 cm x 70 cm. Wat ze echter niet groot zijn, omvatten ze met letterlijke vlammen. Ja, de posters zijn geregen met een reeks pyrotechnische poeders die verbranden in een reeks stijlen, evenals patronen om een ​​dynamisch brandend kunstwerk te produceren bij ontsteking.

Elke poster is daarom een ​​kunstwerk in zowel het visuele als brandbare rijken. Verschillende delen van het kunstwerk schuren bij verschillende tarieven, evenals met verschillende gekleurde vlammen, die bijdragen aan de prestaties wanneer de poster is verbrand. Indrukwekkend worden de kunstwerken niet vernietigd in het proces; Het pyrotechnische materiaal brandt zowel met veel vlam en rook zonder de poster zelf te vernietigen.

Het samenstellen van de posters was niet zo eenvoudig als gewoon sommige ontwerpen. Het duo moest hun eigen technieken vestigen om het pyrotechnische materiaal op het papier toe te passen. Naar verluidt nam de inspanning talloze experimenten om goed te krijgen.

Het is onzeker precies precies hoe de impact wordt bereikt zonder de hele poster naar beneden te branden; Men vermoedt dat een soort beschermende laag kan worden gebruikt. Het is eerder het tegenovergestelde van flashpapier, dat het papier zelf in de verbranding verbruikt.

In elk type geval zullen Fireworks-professionals waarschijnlijk een aantal grote concepten van de chemicaliën hebben die worden gebruikt om de vlammende effecten te bereiken; Ruis uit in de opmerkingen Als u begrijpt wat is wat!

De stukken kunnen worden geïnterpreteerd als een commentaar op de transience van alle dingen, of de intentie van de kunstenaar is misschien geheel anders geweest. wie kan het zeggen? video na de pauze.