Li-Ion Battery Low-level ingewikkeldheid Uitgelegd Excellent

February 24, 2022 By muriel 0

Er is veel magie in lithium-ion-batterijen die we normaal gesproken voor goedgekeurd hebben en niet dieper in graven. Waarom is de normale volledige fee-spanning 4.2 V evenals niet de veel meer praktische 5 v, waarom is CC / CV-opladen nodig, evenals wat is er met alle branden? [De beperkende factor] bracht een video vrij die de werking op laag niveau van lithium-ionbatterijen in een extreem gemakkelijk toegankelijke methode beschrijft – in het bijzonder in ionen en elektronenion-ionenuitwisseling gebeurt tijdens zowel de anode als de kathode tarief evenals de ontladingscyclus. De uitstekende illustratie van de video’s van de video komt van een indrukwekkend formaatinvestering van animatie, script-schriftelijk als goed werk – [de beperkende factor] verklaart de moeite als “16 maanden animatieontwerp”, evenals dit is geen normale “whiteboard-schets “Explacer video.

Dit is 16 minuten pay-full-oordklaar ontdekkingsmateriaal dat u op uw scherm heeft gelijmd, evenals de enige reden dat het niet elk ding beschrijft over lithium-ion-batterijen is, want het is zo aanzienlijk van een onderwerp, zou een videoserie nodig hebben bij het optreden in een deskundige stijl zoals deze. In plaats daarvan is dit een uitzonderlijke introductie om u te helpen bij het ontwikkelen van een kern van solide product waarbij het betrekking heeft op de internals van Li-ionbatterij, wat betreft wat die geschikt is voor het niveau dat wordt onderzocht – hetzij de SEI-laag, of de organische additieven, of De Nitty-Gritty van de Ion en Electron Exchange-details. We kunnen echter niet helpen dat er echter veel meer video’s zoals deze binnenkort (of zodra ze realistisch kunnen onderzoeken), het verbreden van onze hoffelijkheid van alle andere niveaus van een Li-ion-batterijcel.

Laatste video van [de beperkende factor] was een banger van 1 uur die alle beslissingen in de presentatie van Tesla-batterij in een Tesla-batterij-presentatie in het eveneens uitstekende detailniveau, evenals we waarderen die ze op prijs stellen, het is de laatste tijd Uiteindelijk werden we eis nodig om veel grondiger te maken op dergelijke onderwerpen. Dit jaar hebben we een uitstekende vergelijking gedekt tussen supercapacatoren, evenals batterijen, evenals geschikte aanvragen voor elk van die, naast de terughoudendheid van de automakers om hun eigen batterijcellen te maken. In 2020 deden we een uitsplitsing van alternerende batterijchemie├źn die doel om Li-ion in een paar van zijn cruciale toepassingen te vervangen, dus als dit onderwerp uw aandacht vangt, inspecteer deze artikelen ook!

Dank aan [Kelvin Green] voor de tip!