RetroteChtacular: Junior Rocket Guy van de jaren zestig

March 9, 2022 By muriel 0

Net als de fantasierijke jongeren afgebeeld in “Junior Rocket Guy in Action”, zult u een behoorlijk beetje van uw eigen creativiteit moeten gebruiken om erachter te komen wat er in de Oorspronkelijke film, die een beetje lijkt te hebben meegemaakt – OK, een geweldige deal – van verschillende rondes digitalisering en stijlconversie. [Garagemancave] vertelt ons dat hij de film op een nieuwsgroep in de jaren negentig ontdekte, maar pas onlangs op YouTube geĆ¼pload. Het is moeilijk om te kijken, maar de moeite waard voor iedereen die uren heeft doorgebracht met het bouwen van een Estes Design Rocket en had dat gut-check moment bij het verplaatsen van het op de geleiderail en het voorbereid op de lancering. Zou het gaan? Zou het het door de reis maken? Of zou het uiteindelijk hangen aan een boomtak, of verloren in het hoge turf dat altijd bereid leek te zijn om ontwerpraketten, vliegtuigen, frisbees, of vrijwel alles wat leuk was,

Model Rocketry was veel zeker goed, schoon plezier, zelfs met de rotte ei stank van het drijfgas en het gevaar van mislukking. Om die risico’s te verminderen, is de West Covina Design Rocket Society, de groep waarop de film zich richt, is in de jaren zestig ontwikkeld. De jonge jongens en vrouwen hadden zich voorgesteld het unieke voordeel van het leven in een gebied waar tal van hun ouders in dienst waren bij de lucht- en ruimtevaartindustrie, evenals de invloed van getrainde technici-shows – reguliere ontwikkelsessies, goed georganiseerde variaties, zoals evenals zelfs theodolieten om de raketten te volgen en hun hoogte te bepalen. Ze test zelfs raketten van miniatuur silo’s, en mimicked een Polaris-raket die introduceert door een ontwerp uit een container water te schieten. Het was veel intensiever, evenals georganiseerd dan de vroege blootstelling aan de vroege rocketry die vele van ons kreeg, evenals de look evenals het gevoel van een zeer eerste roboticsgroep vandaag.

Gezien het lidmaatschapsnummers pochten de WCMR’s in zijn hoogtijdagen, evenals de waarheid die design rocketry vaak de “gateway-medicijn” was in de hacking-levensstijl, er is een grote mogelijkheid dat iemand in de buurt van de Hackaday hun begon in dat park in West Covina, of mogelijk zelfs in de film. Als je daar bent, laat ons dan begrijpen in de opmerkingen – we horen graag een eerste handrapport over wat de club was, evenals precies hoe het heeft geholpen om aan de slag te gaan.