Mustachiced Rover gelijktijdig mannelijk, charmant

March 10, 2022 By muriel 0

[RICK], een bijdrage van ADAFRUIT-leersysteem, is extatisch door de implicaties van het bereik van de stengel in K-12-onderwijs. Hij werd geïnspireerd om Red Rover te ontwerpen, een betaalbare robot die gemakkelijk kan worden gerepliceerd door een persoon met toegang tot een 3D-D-printer.

Deze charmante autonome rover is gebaseerd op de ADAFRUIT Trinket Microcontroller, maar zal ook worden gedoveerd onder de kracht van een Arduino-micro. Het is echt vrij eenvoudig – de trinket rijdt twee continue rotatie micro-servo’s en vrijwel elke smaak van afstandsminder die je leuk vindt. [Rick] controleerde het met parallax ping))), MaxBotix en Grove-sensoren, en ze werkten allemaal prima.

Wat is echt geweldig over Red Rover zijn de tracktrappen. [Rick] Experimenteerde aanvankelijk met flexibel filament. Terwijl hij goede resultaten had, was het geen economische oplossing. Wat u in de afbeelding ziet en de korte video na de pauze zijn eigenlijk rubberen armbanden van oosterse handel.

Het tellen van de plastic deel komt binnen op zeven, die allemaal tegelijk kunnen worden gedrukt. [Rick] ‘s Gallery bevat zowel kleine als grote chassis en drie verschillende servo-mounts. De Red Rover-gids bouwt voort op andere adafruitgidsen voor het algemene gebruik, servo-modificatie en trinketspecifieke servo-besturing.

Update: Toegevoegd [Rick] ‘s demo-video na de pauze!

[Bedankt Phil]