HACKADAY LINKS: 12 december 2021

March 24, 2022 By muriel 0

Het ziet eruit alsof het Mars Ingenuy Flight-team een ​​beetje de rand van de envelop begint te drukken. De kleine rotorcraft, al 280-iets sols in een doelstelling dat slechts ongeveer 30 sols zou duren, duurt risicovoller vluchten dan ooit tevoren, evenals dingen vooral kruidig ​​tijdens de vlucht 17 deze afgelopen week. De vlucht was een simpele up-over-en-down herpositionering van het vliegtuig, maar tijdens de laatste paar meter afdaling in zijn landingszone, doopte vindingrijkheid achter een kleine heuvel en verloren line-of-sight in contact met Doorzettingsvermogen. Zonder de 900-MHz-telemetrie-link naar het ROVER, waren operators in het eerst niet in staat om te ontdekken of de helikopper de landing had geplakt, zoals het had op zijn vorige 16 vluchten. Gelukkig heeft de vastberadenheid ongeveer 15 minuten na de landing een oplegging van de gegevenspakketten gekozen die suggereerde dat de batterij van de helicopter was opgeladen, wat niet mogelijk zou zijn als het vaartuig op zijn kant stond. Dat is het echter zo ver als vluchtgegevens, tenminste hoger totdat ze iets aan het LOS-probleem kunnen doen. Of dat er nog een vlucht bevat om boven de heuvel te verschijnen, of misschien zelfs de rover herpositioneren, blijft worden beslist.

Denkende sterke wachtwoorden die onvergetelijk genoeg zijn om te typen wanneer ze nodig zijn, is nooit gemakkelijk, evenals hoogstwaarschijnlijk meer bijdraagt ​​aan het uitgebreide gebruik van “P @ $$ W0RD123” en dergelijke dan zo ongeveer alles. We hebben echter een tip op een techniek die het muzikaal geneigd kan ontdekken, het nuttigen – het genereren van wachtwoorden die gebruikmaken van de muziektheorie. Het maakt gebruik van de basisnotatie voor akkoorden om een ​​lange, schijnbaar willekeurige set tekens te vinden, zoals “DMAJ7 | FSUS2 | G # 9”. Het is vrij briljant, vooral als je de muzikale vaardigheden hebt om te begrijpen wat dat zou zijn, zoals gespeeld – de rest van ons kan hier klikken om erachter te komen. Omdat we echter geen melodie in een emmer meenemen, blijven we gewoon bij de methode “Correcte Equine Battery Staple”.

Het lijkt erop dat je alleen maar zoveel daken in brand steken voordat iemand een interesse van belang begint te nemen in wat er aan de hand is. Dit lijkt tenminste de situatie te zijn met Tesla, die nu wordt onderzocht door de Amerikaanse beveiliging en ruilen compensatie voor het niet houden van zijn aandeelhouders, evenals het publiek dat in al die vervelende zonne-array fires in de dag. Het onderzoek komt voort uit een klacht van 2019 WhistleBlower door ingenieur Steven Henkes, die verklaart dat hij door Tesla werd beëindigd nadat hij erop wijzen dat het echt het beste zou zijn om de gebouwen van hun klanten in brand te steken met slecht geïnstalleerde zonne-arrays. Het is fascinerend dat het onderhavige onderzoek niets te maken heeft met de engineering-elementen van deze branden, maar eerder de monetaire implicaties van openbaarmaking. We bespraken een paar van die problemen voordat, die dodgy installatiemethoden omvat, evenals het focussen op onjuist aangetovende MC4-connectoren.

Blijf bij het Tesla-thema, lijkt het lijkt op de cybertruck in het eerste verschijnt als een variant met vier motor. Het domme uitziende voertuig veronderstelt eveneens vierwielige besturing, die het uiteraard mogelijk zal maken om diagonaal te rijden. We zijn al bijna vier decennia achter het stuur achter op dit punt en kunnen rekenen op geen enkele handen het aantal keren diagonaal rijden zou hebben geholpen, evenals terwijl er een randsituatie kan zijn die we nog niet hebben tegengekomen, We vermoeden dat dit meer gaat over het bijhouden van de concurrentie dan echt rijden innovatie. Het lijkt erop dat ze echt serieus waren over het verzenden van een product, ze zouden eerst aan de Cybertruck Windscherm Wisser-probleem werken.

En tot slot, zoals ik zeker weet dat je nu allemaal bewust bent, gaat onze langdurige manager Mike Szczys verder naar groenere weiden. Ik moet het nieuws vermelden, kwam als een beetje schok voor mij, omdat ik Mike nu meer dan zes jaar heb geholpen. In die tijd heeft hij me in de benijdenswaardige omgeving gezet van het hebben van een manager die ik echt leuk vind, die nog nooit eerder bij me heeft plaatsgevonden. Ik geloofde gewoon dat ik de mogelijkheid zou nemen om precies te zeggen hoeveel ik het op prijs stelde om de dobbelstenen op me terug te rollen in 2015, evenals me een mogelijkheid om echt te componeren voor de kost. Bedankt, Mike, evenals het beste van geluk met het nieuwe gig!