Knut Logs-gegevens, verzendt het naar uw e-mail

April 2, 2022 By muriel 0

[RICHARD] en [JAY] had een WiFi-gekoppelde datalogger nodig voor op afstand gemoniteerde aquaria. Na drie jaar ijverig te werken, zijn ze ten slotte af. Terwijl de Knut oorspronkelijk werd opgericht om tabbladen op een paar grote aquaria te houden, is het veel meer dan in staat om alle soorten gegevens in te loggen en die sensorlezingen naar uw e-mailadres verzenden.

Knut is een kleine WiFi-gadget vol met een paar pluggen voor temperatuur, vochtigheid, accelerometer, evenals andere sensoren. Al deze gegevens gaan rechtstreeks in het geheugen van Knut, evenals wanneer het geheugen vol is, worden de gegevens verzonden naar een e-mailadres. Als bonus is er eveneens een Idevice-app (Android en Windows binnenkort) om de geproduceerde .csv-gegevens te ontleden en de resultaten op een iPhone te screenen

Het Knut kan een aanraking zijn voor onze smaak, maar als u probeert een off-the-shelf-optie te vinden voor het verzenden van meldingen, logboekregistratie of gewoon een paar sensoren lezen door middel van WIFI, is Knut misschien slechts het ticket .

[RICHARD] Zowel [Jay] Samen een demopvideo samen met de capaciteiten en de werking van de Knut-app; inspecteer dat na de pauze.