Stardew Valley Voorkeuren Bot is een geschenk aan de speler

April 6, 2022 By muriel 0

Het lijkt erop dat veel narratieve games een soort van gedrongen hebben ontwikkeld. Weet je, wat vervelend zowel als repetitieve taak die je absoluut zou moeten doen als je wilt slagen. In Stargew Valley is dat ding geschenk geven, wat je vriendschapspunten verdient, net als in een echt leven. Veel essentieeler dan het aanbieden van zichzelf is dat elke dorpeling voorkeuren heeft – dingen waar ze van houden, evenals niet leuk om als geschenken te krijgen. Het is een geweldige deal om te onthouden, evenals veel mensen doen het niet om het te proberen en het gewoon in de wiki opzoeken. Nou, behalve Abigail, die zoveel edelstenen lijkt, zou ze ze moeten eten. Ze is moeilijk om te vergeten.

[KUTLUHAN_AKTAR] Villager Gift Voorkeuren Bot is een leuke en verbazingwekkende gebruik van OpenCV. Deze bot maakt gebruik van een LattePanda Alpha 864’s, die een pc met één boord is met een Arduino Leonardo die is ontwikkeld die is ontwikkeld. Het werkt met behulp van ontwerpsjabloon-matching, wat in wezen een spel van Walo’s is? voor computers.

Gegeven een screenshot van elke dorpeling in verschillende posities, herkent de lattepanda ze onder een meegeleverde spelscène, dan doet een opzoeking van hun verjaardag en voorkeuren die de Leonardo print op een 3,5-inch LCD-scherm. Op exact dezelfde tijd meldt het de speler met een buzz evenals enorme milieuvriendelijke LED. Zorg ervoor dat u het na de pauze in actie inspecteert.

In Animal Crossing bedraagt ​​het Drudgery de knop om op de A-knop te drukken tijdens het vangen van schietsterren. Dat is geen significant probleem voor een tiener.