Hoe de binnenkant van een pneumatisch draagsysteem eruit ziet

April 16, 2022 By muriel 0

, terwijl velen van ons bekend zijn met pneumatische draagsystemen door hun gebruik bij Drive-Up Bank Windows, worden deze systemen ook typisch te vinden in ziekenhuizen veermonsters rondom. Toen [Aidan] in het ziekenhuis was, vroeg hij hoe deze reeks buizen met monsters van vele verschillende verdiepingen naar het lab en weer terugkwam. Nou, geef hem een ‚Äč‚Äčoude buis om mee te spelen en hij zal uiteindelijk een manier bedenken om de binnenkant van een van deze pneumatische buizen op te nemen, wat inzicht geeft in hoe dit systeem daadwerkelijk werkt.

Wanneer wordt gevraagd, beschreef een technologie die dit systeem op dagelijkse basis gebruikt, het beschreven als een zeer basisch fysiek ethernet dat zuigt en blaast door roterende kruispunten en fysieke hubs om pakketten naar verschillende delen van het gebouw te routeren. [AIDAN] wilde een tube-reizen opnemen, dus maakte hij een kleine HD-camera op, een stel LED’s en een paar batterijen. Het verzenden van deze opnamemonster Container onthulde een aantal van hoe dit pneumatische systeem werkt; De containers reizen vooruit en stoppen voordat ze worden omgekeerd via een van de roterende schakelaars. U kunt de vlucht van de container in de onderstaande video bekijken.

Natuurlijk zijn er andere gluurt van hoe spul door de onzichtbare wereld van het krijgen van punt A tot Point B reist. Hier is een time-lapse-videocamera die op reis gaat door DHL alleen voor kicks.