Het beheersen van echte wereldobjecten van je lucide droom voor $ 15

April 20, 2022 By muriel 0

[Kyle Fredericks] telde ons over zijn eerste elektronica-project, een goedkoop en slimme slaapmasker dat een trillingssensor gebruikt om snelle oogbewegingen te detecteren.

Zoals sommigen van jullie misschien weten, is REM Sleep het deel waar je het meest levendig en actief droomt. Als sommige externe stimulatie (geluid, beweging) op dit moment aan u wordt gestuurd, kan het u helpen de controle over uw droom te nemen door zich ervan bewust te worden. Zo niet, dan zullen je brein droomscenario’s creĆ«ren die deze stimulus opnemen.

Het interessante deel van het concept is dat de trillingssensor zichzelf kalibreert in de fase 2-slaap, wanneer geen oogbeweging plaatsvindt. Hiermee kan een zeer nauwkeurige detectie van de rem slaapstadium, een plank stereo veroorzaken. Secundaire knoppen zijn zelfs opgenomen in de zijkanten van het masker.

[KYLE FREDERICKS] Gingen op een grote lengtes naar papier elke stap van het project, waardoor het een beste eerste stap is om elektronica voor beginners te leren.