Geautomatiseerde Picasso met betrekking tot een plafond bij u in de buurt

April 23, 2022 By muriel 0

Het is niet een dag te laat om uw bezetting van engineering naar kunst of omgekeerd te schakelen! Hoewel een paar van ons er ver naar het ene uiteinde of de ander, zien, tonen sommige zoals [Chris] ons precies hoe geweldig het is om de lijn … er, plafond in dit geval te lopen. [Chris] nam een ​​keu uit de meest recente muurschildering van zijn fiancée om een ​​geautomatiseerd schilderij JIG te produceren. Hij noemt ArtBot.

Het plafond spuiten met artbot lijkt als leuk, maar het is een droom [Chris] die nodig is om te herkennen met alleen zijn vrije tijd en weinig budget. Beperkingen opzij, hij trok het elegant uit met een cluster van geëxtrudeerde aluminium buizen, een paar verfspuitmachines, evenals een LabView-aangedreven FET geactiveerd door encoderticks op het verlagingswiel. Om het beeld te pijnen, wordt het eerst binarized en geschaald om de 8-inch pixelgrootte van ArtBot te passen. ArtBot krijgt vervolgens een verbetering van een schaarlift waar het vervolgens het lineaire instelling kan volgen met het verlagingswiel om het pixel-patroon correct te spuiten.

[Chris] trok deze rig samen om zijn fiancée te helpen, evenals haar kunstbouwen-deal met grote doeken, in dit geval, Big Freeway-onderwerp. Met voorlopige studio-tests die soepel met ArtBot lopen, printen met trots zijn naam, kunnen we niet wachten om het laatste stuk te zien. Bekijk ondertussen dit edgy handheld-alternatief. Geniet van muurschilderingen! Er is tegenwoordig een 8-bits concurrent in het geluid.