Rant: Waarom hou ik van wat de Chromecast

April 24, 2022 By muriel 0

betekent, ik heb mijn handen op deze chromecast voor praktisch een week nu en ik vind het leuk. Jaren geleden heb ik mijn allereerste Xbox gehakt na het zien van [Kevin Rose] doe het op de screensavers (ik deed de hardware-mod echter in onbelezen). Waarom heb ik dit gedaan? Om ervoor te zorgen dat ik het Xbox Media Center kan uitvoeren, de voorganger van XBMC. Want dan heb ik gedroomd van een gadget die op de achterkant van de tv kan worden gehangen met klittenband en XBMC uitvoeren. We zijn er in wezen daar met de Raspberry PI, maar de Chromecast is de vormfactor die ik altijd had voorgesteld. Hiermee kunt u Netflix bekijken, terwijl de RPI XBMC wordt uitgevoerd. De twee zijn match gemaakt in de hemel voor onder honderd dollar.

Daarom hou ik van de Chromecast-gadget zelf, maar de grotere foto is dat ik leuk vind waar het voor staat. Blijf lezen om te zien wat ik bedoel.

Een wijk van ontwikkelaars

Nee, het is geen open hardware of zelfs open software; Zowel dingen die ik waardeer. Google heeft echter de wijk uitgenodigd om de toekomst van het apparaat te helpen begeleiden door een API aan te bieden en om een ​​dergelijke schijn van documentatie te krijgen voor ontwerpers het beste vanaf het begin. Dit is in Steelkcontrast met Apple’s Living Space Company Design dat de Apple TV heeft opgesloten van elk type app-promotie van derden. Google impliceert Google een embargo op de vrijgave van de wijk gevestigde projecten, maar als ik het begrijp, is dat een product van de SDK die niet wordt afgerond en toch evenals ze niet willen dat vroege banen worden beschadigd door vereiste wijzigingen.

Gardenwanden afbreken

Naast deze uitnodiging aan ontwerpers vind ik het leuk dat het gewicht van de machtige G de hand van hardware en softwaretoepassing ontwikkelaars kan dwingen. Ik vind het niet leuk om ragging op Apple te blijven, maar nog een belangrijk nadeel van hun systeem is dat alleen Apple-gadgets met andere Apple-apparaten zullen spreken. Google (lees: YouTube) en netflix bevatte de mogelijkheid om Chromecast te beheren in hun IOS-apps. Nu Hulu de verklaring heeft gemaakt dat Hulu Plus-ondersteuning komt, ben ik blij om te horen dat ze ook universele ondersteuning zullen opduiken. Dit komt dichtbij op de hielen van Google Rolling Out-hangouts die het idee van FACETIME inneemt – een ervaring met Apple-apparaat – en maakt het ook aangeboden aan alle wijze telefoons en computers hopelijk, deze duwt deze duwt in toekomstige hardware en De apps die ze goed spelen met alle soorten apparaten.

De gist ervan

Dus het is echt de impliciete richting voor de mediamarkt waardoor ik het concept van Chromecast accepteer. Het is gesloten waar het moet zijn (Netflix is ​​een binaire app die hun activa beschermt). Het is open waar het kan zijn, het leveren van Devs de tools die ze vereisen om vast te stellen wat zeker de nieuwe functies zullen zijn die zijn ontdekt in Chromecast V2. Naast het assisteert om nog meer valideren te valideren – ongeacht het merk – je betaalde, wat de dupe van het werk doet door het apparaat te besturen.

Dus waar is de hack? Dit was een rant, dus er is geen hack. Maar gewoon om u angstig te maken voor Google om het ontwerperembargo te verminderen, is hier een screenshot van een Android-gadget bereid om uit een aantal verschillende mediabronnen te werpen.