De Thunderball Jetpack wordt een quadcopter

April 27, 2022 By muriel 0

aan het begin van de vierde Bond-film, 007 ontsnapt uit een Frans Ch√Ęteau met een jetpack. Terwijl de jetpack nog moet opstijgen voor degenen onder ons die geen geheime agenten zijn, is er een manier voor iemand om te vliegen, net als Bond. Het kan nog geen full-scale mens opheffen, maar [Rodger]’s project Thunderball kan een mannequin een paar minuten laten zweven.

De stand voor [Sean Connery] in [Rodger] ‘s Build is een 2,2 lb-mannequin – eigenlijk een’ opblaasbare metgezel ‘, als je – gevuld met piepschuim pinda’s. Het daadwerkelijke JET-PACK is een quadcopter opgepakt met grotere motoren, propellers en voldoende batterijen om 1KW te leveren. Er is geen riem voor deze quad; De mannequin rijdt op het apparaat zoals jij zou een paard, de elektronica achterhouden terwijl zeer hogesnelheid rekwisieten draaien op slechts centimeter van de aanbestedingsbits van een opblaasbare plastic pop.

[Rodger] is in staat om ongeveer 8 minuten hover-time uit zijn quadpack te krijgen, een uitstekende prestatie die ook zijn vliegapparaat toestaat om bier en pizza’s te leveren.