Sprongbeweging controleert hexapod met handsignalen

April 27, 2022 By muriel 0

bewegen van je hand maakt deze hexapod dans als een stringeloze marionet. Oké, dus er is duidelijk één string die echt een kabel is, maar begrijpt je echter wat we bedoelen. De gadget op de vloer is een sprongbewegingssensor die monitoring is [queron Williams ‘] handgebaren. Dit wordt gedaan met behulp van een verwerkingsbibliotheek die gebruik maakt van de Spring-beweging API.

Op dit moment hebben de handsignalen alleen invloed op pitch, roll, evenals gieren van het lichaam van het hexapod. [QUERON] is echter van plan om ondersteuning toe te voegen voor het volgen van beide handen om meer controle toe te voegen. We kijken naar de demo na de pauze, evenals geloven dat dit vrij dicht bij de manipulaties wordt getoond door [TOM CRUISE] in minderheidsrapport. Voeg Google Glass toe voor een kopteken-scherm en heeft mogelijk hulpbesturingen die op de periferie worden weergegeven.

Terwijl u op zoek bent naar de functie [Queron] -functie, klik op zijn ‘Hexapod’-label om een kijkje te nemen van het ontwikkelproces voor de robot.