Ik moet ze allemaal vangen, met een Arduino

May 7, 2022 By muriel 0

voor elke Pokemon die je tegenkomt op je avontuur om ‘s werelds grootste trainer te worden, je hebt ongeveer 1 in 8000 kans op die Pokemon’ Shiny ‘, of een andere kleur dan normaal. Zet een ongewoon evenement in een videogame, en natuurlijk zullen een paar mensen die functie nemen aan de limieten van bruikbaarheid: [Dekunukem] creëerde de Poke-O-Matic, een apparaat met microcontroller-aangedreven die fokt en glanzende Pokemon.

We hebben [Dekunukem] ‘s-setup gezien voor het automatisch vangen van glanzende Pokemon eerder, maar de vorige versie was zeer beperkt. Het werkte alleen met een hengel, dus tenzij je een ton glanzend magikarp wilt, was de eerdere setup niet erg nuttig.

Deze versie gebruikt twee microcontrollers – een Arduino Micro en een Teensy 3.0 – om de vorige bouw enorm uit te breiden. Nu, in plaats van alleen maar vissen, kan het project van [Dekunukem] automatisch uitkomen, eieren, zoekflits van gazon voor glanzende Pokemon en ook automatisch deze nieuwe glanzende Pokemon en het deponeren in het in-game Pokemon-opslagsysteem.

De nieuwe en verbeterde versie werkt veel op de oudere vis-alleen geautomatiseerde Pokemon Finder; Een paar draden gesoldeerd op de knop Contacten besturen het spel. De Teensy 3.0 behandelt de gegevensregistratie van alle vastgelegde Pokemon met een SD-kaart en RTC.

Wat heeft [Dekunukem] voor al zijn inspanning terechtgekomen? Veel glanzende Pokemon. Veel meer dan genoeg om een ​​geweldig team te bouwen volledig uit glans.

Video hieronder, met alle code die beschikbaar is via een koppeling in de beschrijving.