Zowel rijden als oude ontvangstprinter

May 9, 2022 By muriel 0

Het lijkt erop dat ontvangstprinters behoorlijk prominent zijn als hacking-doelen. Afgezien van het verspilde papier, ze koeler dan gewone oude, knipperende LED’s, evenals we zouden er een hoop van hen beschikbaar zijn, omdat de bevoegdheid in innovatie verkrijgbaar heeft, hebben retailers gevraagd om de omvangrijke dinosaurussen te verhandelen voor slanker thermische printers. [Philip Hayton] Koos dit Epson-ontwerp op een of andere verkoop van apparaten, evenals ingesteld op Werk die precies uitzoeken hoe het te beheren.

Dit systeem is geadresseerd via een parallelle interface. Na het beoordelen van de PINOUT en het browsen van een beetje voor protocolinformatie [Philip] heeft zijn Arduino ingesloten en een fitting uitgesproken als een eerste bericht die luidt: “Hallo World”. Hij heeft een paar technieken die je kunt ontdekken wanneer je probeert te praten met hardware waarmee je niet goed vertrouwd bent.

Heb je een reden nodig om uit te gaan en je eigen ontvangstprinter te ontdekken? Inspecteer dit op papier gebaseerde gaming-systeem voor wat inspiratie. Breng nu uw eigen papieren recyclingconfiguratie in en we kunnen dit onder ‘groene hacks’ gegeven.

[Bedankt Andy]