Het verzenden van een NERF-pistool

May 12, 2022 By muriel 0

[Brittliv] maakte de fout om haar vrienden in Nerf-wapens te krijgen, en zo begon de race om de vernietiging van de vernietiging door schuimdarts te verbonden. Ze heeft misschien de overhand in deze oorlog, omdat haar Nerf Vulcan Sentry Gun zowel extreem krachtig is en in staat is om autonoom te worden bediend met een webcam met een PAL- of FOE-identificatiesysteem.

De azimuth en elevatiehouder voor het pistool is opgebouwd uit multiplex, met elke as beheerd door een enkele servo die is aangesloten op een Arduino. Natuurlijk zou een stock Nerf-pistool tamelijk saai zijn, dus [Brittliv] versterkte zowel de spanning die naar de motor van het pistool en de sterkte van het pistool gaat door het vervangen van een 2kg-veer met een lente van 5 kg.

Doelen worden bijgehouden met een webcam met behulp van verwerking en een beetje code van project Sentry Gun. Een interessante functie is een PAL- of FOE-volgsysteem; Als het pistool iemand ziet die een T-shirt met het logo van de instructies draagt, wordt het doelwit geïdentificeerd als een vriend en wordt niet brutaal gemaaid met plastic darts.