Maak uw eigen fum-extractiehandschoenenkast

May 20, 2022 By muriel 0

Hier is een eenvoudig om te voldoen aan de gids voor het bouwen van uw eigen handschoenenkast. Het is een laboratoriumgereedschap met de taak waar je aan werkt om dingen in of uit te houden. We hebben dit bijvoorbeeld een paar jaar geleden gebruikt toen we probeerden een acrylvenster toe te voegen aan een moeilijke schijf. In plaats daarvan eindigden we een aantal uren werk in een cool-uitziend papiergewicht. Het is echter eveneens beschikbaar voor chemie-experimenten die schadelijke of gevaarlijke bijproducten produceren.

De bovenstaande foto vertelt veel van het verhaal, maar [Jason Poel Smith] bevat een aantal grote idee├źn over het gebouw in zijn video. Hij maakt gebruik van weersomstandigheden die langs de randen van de verwijdercontainer strippen om ervoor te zorgen dat een afdichting. De slang wordt gebruikt om ongunstige druk te leveren om ervoor te zorgen dat er geen dampen uitlekken. We figuur het toevoegen van een kleiner gat aan de andere kant met een houtskoolfilter, helpt de luchtpas in de kamer om te dienen als een rookafzuiging.

We hebben al een vergelijkbare installatie gezien voor een reflow-oven. Misschien is dit de beste optie om jezelf te beveiligen van 3D-printerdampen. We zijn er zeker van dat je de krantenkoppen hebt gezien over 3D-printen die zo arm zijn als rook-sigaretten.