Digitaal fotolijst dat draait om fotopositionering

May 21, 2022 By muriel 0

te matchen, dit digitale fotolijst roteert fysiek in de buy om overeen te komen met de oriĆ«ntatie van de afbeelding. [Markus Gritsch] bouwde het frame, inclusief een Python-script om de foto’s te vergelijken met een stijl die het allerbeste maakt van het 2,4-inch LCD-scherm.

Het scherm wordt bijgewoond in 8-bits parallel door een PIC 32MX120F032B-processor. Afbeelding worden uitgecheckt vanaf een SD-kaart in een RAW-formaat, met 16-bits kleuren naar het scherm geduwd voor elke pixel. Om ze in dit stijl te halen [Markus ‘] Script converteert de JPEG-gegevens naar RAW, het formaat van hen, maakt gebruik van dithering om tot 16-bits kleur te minimaliseren, past vervolgens een slijpfilter toe om de laatste look te verbeteren. Tijdens dit proces omvat het eveneens positionering-informatie. Dat is geparseerd door de microcontroller en gebruikt om de servomotor te besturen waarnaar het scherm is bijgevoegd.

Om de klus te verslaan die hij sproeide, schilderde hij een stuk acryl om als een bezel voor het frame te fungeren. Inspecteer de demo na de pauze evenals wij geloven dat u het de roterende functie akkoord gaat, samen met het scrollen van de foto, maakt dit echt een stuk dat u wilt op uw eigen bureau.