ESP32 HAMSTER WIEL TRACKER Tweets Trainingsstatistieken

June 2, 2022 By muriel 0

Zelfs met alle hamsterwieltrackers (en op deze site) is er ruimte voor verbetering. [Bogdan] Maak een upgrade van zijn hamsterwiel van een schild van Arduino en Datalogging naar een ESP32 en ontketende een aantal nieuwe capaciteiten die men niet in het algemeen associeert met hamsterwielen.

[Bogdan] projectlogboeken Afstand in voeten, duur van de huidige sessie in de tijd, toerental, algehele revoluties, snelheid in MPH, en het algemene aantal sessies, evenals een aantal systeembewakingsstatistieken. Het volgt ook meerdere wielen, zoals [PIONTEK] (de hamster) er twee heeft. Dankzij de Wheel Tracker van het ESP32, [BOGDAN] is echter zijn statistieken en updates van een ThemperPeak-dashboard met de trainingen van [PIONTEK].

Naast zijn functionaliteit, maakte [Bogdan] een punt om het project te laten zien en zich af te voelen. Hij creƫerde aangepaste 3D-onderdelen, waaronder een voorplaat, haken voor het bevestigen van de schakelkast aan de kooi en Mounts voor het bevestigen van de sensor aan het wiel.

In het geval dat je jaloers [Piontek] zijn wiel, hoe zit het met jezelf zelf?