Lijdt geen vervangers – de HUDSPITH-stoomfiets is uniek

June 4, 2022 By muriel 0

in een beetje punky, op de stoom gebaseerde sleutels, brittish ingenieur [geoff HUDSPITH] ‘s obsessie voor stoom en enthousiasme voor cycli gefuseerd in de HUDSPITH-stoomfiets.

Gebouwd, evenals verbeterd in de afgelopen dertig jaar, gebruikt de op maat gemaakte stoommachine een benzine en kerosine-mix voor brandstof, die een topsnelheid van 32km / H bereikt, evenals een verscheidenheid aan 16 km op één opslagtank van water . Terwijl in beweging, is de ketel tegen in evenwicht door de wateropslagtank aan de achterkant naast het vliegwiel, de waterpomp, evenals de andere componenten. Echter, [HUDSPITH] stelt dat hij geen eenvoudige going haalt, breng de fiets de trap op naar zijn flat – zoals je kunt voorstellen. Een stoomfluitje werd op de fiets gemonteerd na het aandringen van anderen – evenals misschien ook voor veiligheidsuitkering, gezien het feit dat het een beetje afstand kost om de fiets te stoppen.

Veel mensen hebben er big sommen voor gebruikt – evenals ten minste één huis in ruil voor de fiets – echter [HUDSPITH] heeft echter gehouden aan deze unieke stoommachine. Een beetje veel meer over de vooruitgang van de fiets kan hier worden gecontroleerd! Een video van de fiets in actie wacht na de pauze.

Een stoom-aangedreven fiets is zowel geweldig als alles, hoe dan ook, hoe zit het met een tank? Of – nog veel beter – een framboos pi?

[Bedankt voor de tip, Jasmine!]