Makerfaire k.c. Slip Peak op het nieuwe speeltje van Arcattack

June 13, 2022 By muriel 0

Ik heb al jarenlang een aantal jaren video’s van Arcatack rond het web gezien. Toen ik hoorde dat ze op Makerfaire K. C. C. zijn, was ik vastbesloten om ze te pakken en een paar vragen te stellen. Zoals het blijkt, zijn ze fans van Hackaday en waren het graag met praten. Niet alleen dat, maar toen ik vroeg wat leuke dingen die ze aan het bouwen waren, hun ogen verlicht. “Je gaat dit leuk vinden” Een van hen verklaarde toen hij achter het podium liep. Hij keerde terug met een gadget die was vastgebonden aan zijn lichaam en spugen van 5 voet lange bliksembouten. Hij had gelijk, ik vond het leuk! Ze toonden dit proton-pack op zoek portable Tesla-spoel voor een tijdje, schokkende elkaar, evenals willekeurige stukjes metaal, al het leven grijnzend als de dwazen die allemaal allemaal zijn.

Ik begrijp dat we een draagbare Tesla-spoel of twee hebben bedekt voordat ze dit ding in persoon echter zien, rechts voor je, vastgebonden aan iemand die misschien zelfs maar sneller kan runnen dan jij, is vrij cool.

Er is video (sorry, wankel) en een ton foto’s na de pauze. Genieten.

Het lijkt erop dat je een paar geweldige foto’s van een eerdere fase van de Handheld Tesla Coil vanaf hun Facebook-pagina kunt krijgen.