Thundercats, Ho!

June 13, 2022 By muriel 0

[Tony Swatton], Blacksmith, Arrorer, evenals Prop Maker, heeft talloze aangepaste zwaarden ontwikkeld voor tal van films en tv-programma’s. Hij is eveneens de maker achter de man in de wapens, de YouTube-serie waar wapens uit je voorkeurshows evenals films worden hergebruikt, zijn ze onwaarschijnlijke wapens van een James Bond-film of een zwaard van een cartoon. Deze keer screefde hij het zwaard van voorteken van Thundercats. Het is een kunstwerk op zichzelf, evenals verbazingwekkend nuttig voor een animatiezwaard.

Het zwaard van Omenens is een van [Tony] ‘is veel complexer zwaard die inspanningen maakt die hij heeft gedaan. De grip is gemaakt van zeven verschillende stukken gegoten in brons, terwijl het gevest van het zwaard over een veel verschillende stukken staal aan elkaar is gelast. Het juweel in het zwaard werd uit een stuk glas gesneden, grondig gemalen op een lapidair wiel naar een ideale koepel.

Natuurlijk is dit niet het enige wapen van prominente media dat [Tony] is vervaardigd. Hij heeft ook Oddjob’s hoed van James Bond en Finn’s Golden Sword of Battle uit ervaringstijd.