Winkelende trolley is bekabeld voor kamp

June 14, 2022 By muriel 0

[James] had een groot transport nodig voor het aankomende Pasen-kamp in Nieuw-Zeeland, dus produceerde hij een op maat gemotoriseerde koopkarretje die zeker hoofden wordt. De basis van deze taak is een gemeenschappelijke scootmobiel, die gemakkelijk een modulair ontwerp heeft. Alle elektronica hebben connectoren voor snelle service evenals de gehele achteras en de motorassemblage verschijnen met de trek van een hendel.

[James] moest een beetje lassen en chassis herwerken om zijn doel te bereiken om een ​​aankoopwagentje te installeren naar het frame van de scooter. Tijdens het eindigste zag de configuratie er geweldig uit. Het was echt comfortabel om in te zitten, zoals [James] een uitsparing maakte voor de voeten van de bestuurder om door te gaan. Het echte plezier kwam met de elektronica. De trolley is de meest bekabelde scootmodus die we ooit hebben gezien. Veel van de elektronica bevinden zich in een taakbox onder de stoel, met een aantal arduino’s die de verschillende systemen beheren: interfacing met de originele scooterelektronica, een GPS-ontvanger, evenals een GSM-radio. [James] ging ook zo ver om RGB LED-koplampen toe te voegen, een hoorn, evenals een multi-tone sirene uit Jaycar.

Rijden van de trolley is eenvoudig. Een arcade-joystick selecteert de snelheid, evenals de gewone handcontroles van de scooter worden gebruikt voor naar voren, omgekeerd, evenals besturing. Een van de veel fascinerende mods [James] gemaakt was een aangepaste Windows-app om de trolley te beheren via een USB-radio-module. Het gehele systeem kan worden beveiligd, met de veiligheids- en beveiligingscode die wordt bijgehouden in NVRAM om een ​​stroomcyclus te voorkomen om het systeem te ontgrendelen. [James] kan zelfs de trolley opdracht geven om door te gaan of omkeren van zijn aanraakscherm. We willen graag zien dat hij een stuurservo toevoegt om het een volledig op afstand bestuurde oplossing te maken, hoewel deze stap een soort greep nodig heeft voor handboekregeling.

De laatste stijl werkt buitengewoon goed. [James] Wint misschien niet elk type sleepraces door de originele snelheidscontroles van Scooter en bijbehorende elektronica te houden, maar hij heeft de variëteit met grotere batterijen verlengd, dus we zijn er zeker van dat de trolley een hit rond het kamp zal zijn. Vergelijkbare taken zijn ontwikkeld met behulp van de basis van een elektrische rolstoel. Als u er een hebt die u wilt beheren zonder invasieve modificaties aan de hardware, inspecteer deze toegankelijkheidshack welke interfaces gebruikmaken van een connector.

[Bedankt Mike]