Draagbare Bluetooth-luidspreker reageert op geluid

July 8, 2022 By muriel 0

[Ianmeyer123] moet werken aan zijn Senior Design-project. In plaats daarvan heeft hij een geluidsreactieve Bluetooth-luidspreker gemaakt die hem misschien niet een cijfer verdient, maar het team op zijn minst vermaakt houdt.

[IAN] begon met de versterker en de kracht. De AMP is een 15 Watt, 12 Volt-model op basis van de populaire TDA7297-chip. Power komt van een draagbare laptopbatterij bij 185 WH. [Ian] zei zelf dat is absolute overkill voor dit project. Terwijl [Ian] geen levensduur van de lange levensduur heeft, hebben we vermoeden dat het in dagen wordt beoordeeld.

Elke Bluetooth-luidspreker heeft een zoete lichtshow nodig, toch? [Ian] wikkelde zijn 2 “full-range-luidsprekers in neopixelringen van ADAFRIUT. De WS2812’s worden aangedreven door een Arduino. Wanneer muziek wordt afgespeeld, staat MSGEQ7 de Arduino toe om een ​​lichtshow in de tijd aan de beat te spelen. Wanneer de stereo uit is, stelt een DS3231 Real-Time Clock-module de Arduino toe om de tijd op de twee ringen weer te geven. Als u nieuwsgierig bent naar de code voor dit project, heeft [IAN] het op zijn reddit-thread geplaatst. Reddit is niet precies een geweldige code-repository, dus alsjeblieft, [IAN] instellen een GitHub-account en / of laat je project vallen op Hackaday.io!

[Ian] besefte niet hoe veel draden in de spreker rond zouden vliegen. Dat is misschien de reden waarom de bedrading er een beetje eng uitziet. Alle chaos is verborgen, onder een goed gebouwde houten kist.

Als u een andere wilt zien Neem contact op met een Bluetooth-luidspreker met een Neopixel-display, controleert u het project van [PETER] hier. Geïnteresseerd in veel meer draagbare vermogenseenheden? Deze is voor jou!