Hack je wandeling met deze Arduino-puzzel geocache

July 23, 2022 By muriel 0

voor degenen die graag wandelen, er is geen reden nodig om het bos te raken. Andere mensen, hoewel een beetje een beetje coaxen om in het fantastische buitenshuis te komen, dat is waar Geocaching binnenkomt: verberg iets in het bos, publiceer hints op zijn plaats online, evenals ze zullen komen. De puzzel is de aantrekkingskracht, evenals dubbel zo voor deze geocache met een arduino-aangedreven game van Hangman die moet worden opgelost voordat de cache is ontgrendeld.

De werkelijke inhoud van een geocache is zelden het punt – het is tenslotte de reis, niet de bestemming. Maar [cliptwings] ‘bestemming is waarschijnlijk een echte menigte plezier. Net als talloze geocaches, is dit ontwikkeld tot een waterbestendig plastic munitie. In het blik is nog een deur die alleen kan worden ontgrendeld door het goed op te lossen van een traditioneel spel van Hangman. De game zelf ziet er misschien bekend uit naar Long-Time Hackaday-lezers, omdat we het in 2009 in 2009 hadden. Het opent de puzzel de binnenkamer opent de innerlijke kamer om de geocaching-goedheid binnenin bloot te leggen.

Slim, [ClipTwings] gemonteerd de Volt-batterij voor de Arduino bovenop de binnendeur om ervoor te zorgen dat cachers een dode batterij kunnen vervangen en het spel spelen; Vreemd, de cache-invoer op geocaching.com (registratie vereist) instrueert spelers niet om een ​​batterij mee te nemen.

Het lijkt erop dat de cache al is ontdekt, evenals opgelost wanneer ze een paar dagen terug in een park ten noorden van Tucson, Arizona worden gezet. Andere Apparaatcaches We hebben GPS-Ingeschakeld omgekeerde caches, evenals een puzzelcache die IR-visie nodig heeft om te ontgrendelen.

Dankzij [DAN WAGONER], die het spel ontwikkelde waarop dit is gebaseerd, voor de tip.