Deze cake is geen leugen

July 24, 2022 By muriel 0

Introductie van ‘s werelds eerste (?) Eetbare en interactieve RGB Matrix Cake – The Arcake.

[Treibair], een van onze lezers uit Duitsland werd een paar jaar geleden geïnspireerd met de LED-taart die we hier bij Hackaday hebben gemaakt. Ours gebruikte engelvoedseltaart vierkanten die LED-verlichting toestond om door de vierkanten van onder de taart te schijnen, waar de LED’s zijn gehuisvest in de technologisch geavanceerde caketray. Het werkte redelijk goed, maar we raden niet precies aan mensen te volgen in onze voedingsstappen.

Dat stopte echter niet [Treibair] en hij kwam met zijn eigen draai aan de taart! In plaats van het lastig vallen met verschillende kubussen van engelvoedseltaart, had hij een veel meer directe methode.

Het is gemakkelijk om te doen, volg deze stappen:

Boor enkele gaten in een taart

Zet je jello in die taart

Laat haar de doos openen

En dat is de manier waarop je het doet.

De resulterende LED-diffusers laten veel licht doorheen, terwijl ze hun vele essentiële kwaliteit – smaakheid behouden. Al met al maakte hij 30 Jello gevulde gaten waardoor hij een 5 x 6 LED-matrix onder de taart kon plaatsen. Nu, wanneer hij de taart aan zijn vrouw geeft, zal het haar een tevreden verjaardagsbericht lezen en laat haar dan een Jump’n’Run-spel spelen met behulp van een Wii Nunchuck-controller!