Cyclone PCB Factory: 3D-afdrukbare Circuit Card Mill

July 28, 2022 By muriel 0

Als u de meeste onderdelen voor een andere 3D-printer kunt afdrukken, waarom niet ook voor een PCB-molen? Dat is de vraag gereageerd door de Cyclone PCB-fabriek. Het helpt je die toner-overdracht of fotoweerstand te kussen, vaarwel.

Zelfgemaakte printplaten zijn meestal nogal klein, wat echt helpt de kosten en reikwijdte van dit project naar beneden te houden. De meeste installatiedelen, evenals de versnellingen, zijn 3D-gedrukt. Natuurlijk zijn er de normale maker-gereedschapsproducten die u vrijwel moet kopen: de kogelschroeven, precisierest, stappenmotoren en een motor om het routeringstool te draaien.

Bekijk de video hieronder om te zien waar het project nu ideaal is. Een van de cruciale elementen van PCB-frezen is om een ‚Äč‚Äčniveau-bouwtafel te hebben. Het cutter-hoofd heeft de neiging om ‘V’ vorm te zijn, dus snijden slechts een beetje te diep, kan de sporen uitblazen die je probeert te isoleren. De demo toont aan dat dit onmiddellijk de software kan kalibreren om rekening te houden met alle variaties in de hoogte van de koperen bekleding.

We herinneren ons dat we een SUPPOR-SAMEN PCB-molen zien. Maar we zijn er vrij zeker van dat een persoon onderdelen van HDPE in plaats van 3D-gedrukte componenten wordt gebruikt.

[Via Reprap]